GLIMT...........fra hav og fjell og litt til

6. juni 2014

Grunnkurs Hav

Det skal de ha i Herøy Kajakk Klubb- de er raske med å dytte ferske artivitetsledere ut i det ukjente. Som å holde kurs for eksempel. Jeg fikk prøvesmake i fjor, i lag med Mildrid på Herøytreffet, men denne gangen er det det liksom mitt kurs. Heldigvis har jeg med Mildrid som bacup/sufflør. Vi planlegger i lag, organiserer i lag og sjauer i lag - det er jaggu meg mye arbeid!

Så er dagen kommet. Jeg er sikkert like nervøs som deltakerene, men det går seg til. Artig å se utviklingen hos deltagerene i løpet av ei lita helg, og kjekt å erfare at jeg tross alt har utviklet meg selv også som padler de siste årene. Padling er egentlig en kjempeboost for sjøltilliten uansett nivå! (Coaching og finn-deg-sjæl-bøker er bare tull- begynn med padling istedet!) Fint å få avdekket "hull" i kunnskapen/ferdigheter for da er det bare å sette i gang og øve. Og øvelse gjør mester!

Slitsomt? Jupp, men kjekt. Særlig når det er flott vær i lag med kjekke folk og ikke minst- med en kjempeflott støttekontakt ved min side. Takker og bukker til alle som var med og gjorde helga til en fantastisk opplevelse :)

Og en ekstra takk til dere to som fisket opp igjen kamera for meg ;)

Flere bilder i Mildrid sin blogg!
4 kommentarer:

 1. Du var ein flott instruktør, Sygni!! Ei heilt super helg :-) Irma

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Ser du e i gang md å øve til teknikkurs ;)

   Slett
 2. Veldig bra! Svinflaks å få igjen det kameraet!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jupp. Og 2-3000 spart. Hm- kan jeg bruke de pengene på mer padleutstyr montro, hehe.

   Slett