GLIMT...........fra hav og fjell og litt til

16. juni 2014

Gøy på Alnes

Det har blitt alfor lite padling på meg i år. Mai gikk stort sett vekk i tull (skole meg ditt og skoleg datt), Juni likeens. Det er rett og slett til å grine av. I de siste ukene har jeg kjent behovet for litt mer utfordrende padling komme snikende- følelsen av å mestre............den følelsen fra i fjor......Vil ha den nå!

Lene og jeg planlegger for litt action, men meldinene er sørgelige. Ikke vind og ikke bøler. Ingen av oss har padlet på Alnes i år ennå så om ikke annet ville vi ta oss en tur langs land og kikke oss om kring. Værsågod å slenge seg med for den som kan!

Tilsynelatende daffe forhold. Jaja. Vi legger ut fra havna på Alnes og tar sikte på Lesten og sørover i retning Gjuv og noen jettegryter som skal være der en plass. Hiver innpå en sjøsjuketablett sånn for sikkerhetsskyld- det kan jo hende.....

Kort fortalt: Vi kom oss aldri forbi Lesten. Til det var det alt for gode forhold for bølgeleik og morropadling langs land. Litt rusten i slike forhold ennå, men det går seg fort til. Får smake på bergskuring og brott - god balansetrening! Det tar på. Tid for lunsj og Lene byr på kake! Tilbake til Alnes og endelig litt surfing- juhuuu. Vi kaver på, leiker og tuller. Kjenner på hvordan frykten går over i gleden over å mestre. Sjøl om jeg kolver til slutt og tørrdrakta er lekk som ei sil. 

Blaut og uendelig sliten klarer jeg såvidt å karre meg på land etter endt økt, må faktisk ha hjelp. For en dag!  Og for en opplevelse. Så er det bare om å gjøre at det ikke går ett år til neste gang......


Alnes ruler!

1 kommentar:

  1. De der draktgreiene må du jo bare få gjort noe med! Nuh!

    SvarSlett