GLIMT...........fra hav og fjell og litt til

17. februar 2014

Endelig vinter!


Snøen har latt vente på seg i år, og det blir liksom ikke skikkelig vinterferie uten. Men vi er nå så heldige at vi skal feriere omtrent den eneste plassen det i følge ryktene er skiføre på hele Sunnmøre. Litt spent er vi nå på hvor bra føret egentlig er, og er isen på Eidsvatnet tjukk nok til skøyter? En liten rekognoseringstur på lørdagen- og joda- tilstrekkelig med snø er det. Ikke mye, men nok. Og Isen ser såpass tjukk ut at vi ikke gidder å måle en gang. 20-25 cm- minst!

Lene kommer innover på søndag, passe desperat etter å prøve ski og pulk. Men først en liten runde på isen. GØY! Mor overlater etterhvert dansekompaniet til far, og bestemmer seg for å bli med Lene på ski opp i Gråsteindalen. Vi følger løypene et stykke oppover og tar etter en liten tenkepause (ca 10 sekund) sikte på Grandevatnet. Fokksnø, vind og dårlig med kontraster gir skikkelig villmarkfølelse. I motbakkene tenker jeg at det var lurt å la pulken bli igjen hjemme og at en liten sekk jammen er tungt nok…… 

Vel fremme ved vatnet er det kaldt og vindfullt- kort fotoshoot og så ned igjen. Igjen tenker jeg at det var lurt å la pulken bli igjen hjemme og at fokksnø er passe bedritent å renne i- også uten pulk. Men vi kommer oss helskinnet ned igjen begge to. Passe slitne og VELDIG førnøyde! Perfekt tur i perfekt selskap! 

(Psssst! Og nå er det tilogmed meldt mer snø!!)4 kommentarer:

 1. Å vilka härliga bilder!! Så vackert att åka skridskor på isen med fjällen runt omkring! :D

  SvarSlett
 2. Dere som er så flinke å rulle synes dere burde filmet et par piruetter:)))))) hehe:)

  Flotte bilder!

  Jill:)

  SvarSlett
 3. Takker og bukker :) Men piruett på isen blir neppe å se her i bloggen :D

  SvarSlett