GLIMT...........fra hav og fjell og litt til

26. juli 2013

Bad(l)etur til Gunnarsvikjo

Det er sol, sommer og familiesamling i vårt lille ferieparadis. Bading står på programmet, men mor vil nå helst få padlet litt også, så da blir det badletur i stedet. Far og ungene tar båten, mens mor, tante og onkel tar kajakk. En grei løsning som alle er fornøyde med.

Vel fremme er ungene ivrige på å bade, mens vi padlerene helst vil holde på med rulla. Får den til å sitte sånn høvelig, men den er langt unna bombesikker ennå. Etter litt småtips fra de andre går det bedre, dog med forbedringspotensiale.

Så er det grillings og mer badings på de minste, før vi returnerer. Jeg må sjølsagt teste rulla i det store blå også, men får det ikke til. Søren og. Men alle var enige om at det hadde vært en fin tur :)


2 kommentarer:

  1. Øve øve øve, rart det at man ruller greit på grunna men ikke på dypet, tror vel det sitter i hodet. Jeg misset på rulla her forleden og da med en filmende journalist fra Tønsberg blad, det vil si jeg klarte den men da på tredje forsøk. Tror dette skyldes en ny åre, type bent shaft, åra skar ned, ruller greit igjen nå. Åssen skjell er det dere har funnet?

    SvarSlett
  2. Det er helt klart mellom ørene det sitter, ja. Vi fant østers- såkalt flatøsters eller europeisk østers om du vil, i motsetning til stillehavsøsters som er den som brukes i oppdrett (sørover i europa i allefall). Burde kanskje fortelle litt mer hva bildene viser i bloggen, men, men.

    SvarSlett