GLIMT...........fra hav og fjell og litt til

6. oktober 2012

Formiddagstur til Osnessanden

En liten tur til Osnessanden (Ulsteinvik) i dag for rulletrening. Innser at det ikke funker med langtur og rulle-/teknikktrening på samme tur- ikke ennå....Ikke funker det å skulle ta fine bilder mens man holder på heller. Hjernen har nok med å konsentrere seg om en ting....

Heldigvis er Mildrid tilgjengelig som treningspartner. Med hvert vårt avkom medbrakt  utstyrt med bøtter og spader,er barnepassbroblematikken også løst. Snedig- at vi ikke har tenkt på det før!(Strengt tatt hadde Mildrid med seg to, men når eldstemann hevder seg i toppen i rulle NM tells det liksom ikke..)

Kledd etter vanntemperaturen med 2 lag ull + fleece og ellers i full mundur, var bevegligheten redusert maksimalt i forhold til bassengtrening. Og spenningen tilsvarende stor....Men det gikk! I allefall etpar ganger. Bevegelsen i kne og hoftevrikk er i allefall forbedret. Sveipen også, men det må jobbes mer med utgangsstillinga (setupen)- åra tenderer fortsatt til å skjære ned. Men roen under vann begynner å komme tilbake- utrolig deilig, og en forutsetning for å lykkes.

Bonustrening på cowboyredning - som nå sitter som den skal på flatt hav i allefall som følge av rulletreninga, er ikke dumt det heller (spørs når bølgene blir litt større.....). Og når jeg likevel allerede er blitt "våt" (så våt som man kan bli med tørrdrakt altså..) er det også plutselig lettere å kante.

Men jeg må nok ta flere økter i sjøen utover høsten om jeg skal få dreis på sakene. Helst ukentlig. Gjerne frem til våren. Så få vi se da, hvordan det går med motet ettersom vanntemperaturen synker.

Jeg får håpe på en mild vinter. En ualminnelig mild vinter. Og ny, tykk neoprenhette under juletreet......


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar