GLIMT...........fra hav og fjell og litt til

15. mars 2017

Lofoten

Det er mulig det er jeg som begynner å bli gammel, men det ER litt pes med blogging. Så jeg har lurt på å konvertere til kun Instagram. Legge ut et bilde i farta liksom. Men så synes jeg selv det er såååååå kjedelig å få en drøss bilder i feeden min fra en og samme tur, så hvor ellers enn på en blogg kan man gjøre det uten at det blir for kjedelig? Turen til Lofoten for å besøke Lene blei så full av flotte inntrykk av rå natur, at jeg ikke kunne la være å lage et blogginnlegg om det. Testet GoPro`en på ski for første gang gjorde jeg også- ikke noe selfiestang, men med litt over middels lange armer og et lite stativ funket det greitt likevel.

Skitrekk oppover fra Svolvær, noen høydemetre og en passelig overkommelig tur for en sliten sjel første dagen. Det er luksus å kunne ta seg en tusletur og samtidig oppleve alpine fjell så det holder. Og ettersom skiformen ikke er allverden må man variere. Så neste dag blei det fottur på Skrova. Mariann hadde tatt seg en tur fra Vesterålen for å joine oss på turen. Det er utrolig artig endelig å få hilse på et kjent fjes på ordentlig! Heldigvis hadde hun samme ambisjonsnivå på tur som oss- så med tida til hjelp blei det faktisk en topptur ut av det. Svimlende 281 moh og akkurat såvidt innafor det jeg makter nå om dagen. Henningsvær må man jo besøke når man først er på disse kanter, og kafebesøk på Lysstøperiet var en fin avslutning på dagen.

Tida går jo som kjent alt for fort- jo eldre men blir jo fortere går den. Så før jeg visste ordet av det var det på tide å reise hjem igjen. Men utrolig kjekt å kunne besøke Lofoten igjen- sånn ca 24 år siden sist gang.........

Mariann sin rapport kan du lese om her.Tur til NøkksætraTopptur på Skrova

Takk for turen Lene!6 kommentarer:

 1. Ser ut som de hadde ein flott tur. Fine bilder og fin natur! :-)

  SvarSlett
 2. Fina bilder som vanligt, Sygni! Hoppas du fortsätter med bloggen för du är också mycket läsvärd med dina personliga texter. Instagram brukar inte ha plats för sådant, men en bild där kan säkert locka läsare till din blogg!
  Ser fram emot nästa blogginlägg från dig. Soliga hilsen fra Leif

  SvarSlett
 3. Blogg er best! Instagram er fint men jeg vil ha smakebit der, og rapport her. :) Anse det som en bestilling.
  Flott innlegg, fine bilder og herlig stemning. Ser ikke en gang ut som jeg er døden nær på de bildene, det er veldig bra fått til. Men neste gang må vi padle rundt, også. :)

  SvarSlett
 4. Kjekt med hyggelige tilbakemeldinger- skal fortsette med bloggen en stund til. Må bare få opp padlekondisen igjen Mariann, før jeg drister meg til å padle rundt rundt.......

  SvarSlett
 5. Jepp blogg e best og du kan våge å slutte:) lika bloggen din!

  SvarSlett
 6. Takk for det Jill! Får vel fortsette da... ;)

  SvarSlett