GLIMT...........fra hav og fjell og litt til

31. august 2016

Fri flyt på Dimna

Motivert og inspirert av ei lita uke på Stokkøya var det faktisk fristende når Mildrid ymta frampå om rulletrening. Gode meldinger er jo heller ingen ulempe. Litt lei av Osnessanden fant vi oss ei lita vik ute ved Dimna. Og der la vi oss rett og slett til å flyte. Bare lå der og kjente litt på det. Klarer jeg å flyte uanstrengt? Jeg prøver å bruke hoftene til å kontrollere kajakken. Senker meg ned i vannet- vipper meg opp igjen. Om og om igjen. Lenger og lenger ned helt til jeg ligger opp ned. Med åre. Uten åre. Den siste var litt vanskelig, men med kastetreet gikk det ganske bra. Så bra at jeg kunne svinge meg opp på bakdekk uten å måtte ta rennefart for å komme rundt. Seier!

Jeg tror jeg skal fortsette med å være i flytsona ei god stund til. Nye ruller får vente. Det er i grunn ikke så interessant. For det er i flytsona løsningen ligger. Gi slipp og få kontroll. Ikke helt enkelt det der.......
3 kommentarer:

 1. Jepp! Det er absolutt i flytsona at løysinga ligg. ;-) Har du roen til å ligge der og vippe deg opp, har du avslutninga på dei fleste bakoverlente rullene..

  SvarSlett
 2. Det der har jeg klart én gang. Siden har jeg knapt prøvd, jeg har gitt det opp. Veldig bra jobba det der, fortsett på samme viset. Nå kan du det jo. Skikkelig. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja- i greenlanderen. Romanyen er ikke like samarbeidsvillig, så den ligger tynt an.

   Slett