GLIMT...........fra hav og fjell og litt til

16. januar 2015

#Nattinaturen

Friluftslivets år 2015. Offisiel markering på en helt vanlig tisdag og oppfordring om å ligge i telt. Som sagt så gjort. Lene er med til tross for sprengt timeplan og elendige værmeldinger. Det snør og blåser ute på Vigra, men som alltid er vi knallgode på å finne teltplass i le for vinden.

Når man telter midt i uka må det behørig dokumenteres. Vi springer rundt med kamera og knipser i vei. Det er klin umulig å se noe som helst gjennom søkeren, og det er heller tvilsomt om det blir skarpe bilder. Men skitt au. Før leggetid hashtagges det og kringkastes til hele verden. Litt teit og litt kult på samme tid. Belønningen kommer dagen derpå når kollegene på jobb måper imponert over stuntet....

Jadda. Så har vi gjort det og. Knallfin åpning av både friluftslivets år og prosjekt telting 2015. Nå er det ikke mulig å skylde på for få ledige helger lengre- det er jo bare å ta midtuka til hjelp :)

Hilleberg Kaitum 3GT. Med to innganger og stort fortelt. God plass til to 
voksne og grei plass til en voksen og to små. Lett å sette opp og jeg bare 
eeeeelsker de litt kraftige bardunene!

2 kommentarer:

  1. Det der var smart. På den ene siden rettferdiggjør jo turen at du har kjøpt det fancy teltet. Og testing/bruk av fancy telt er jo fullgodt påskudd for å dra på overnattingstur midt i ei januaruke. Veldig smart. (Tror ikke jeg skal kjøpe Hilleberg...)

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja ikke sant? Så er spørsmålet om padling midt i uka også rettferdiggjør kjøp av (enda en) kajakk?? Overnattingstur med kajakk midt i uka.....må bli til sommeren det, men fullt mulig!

      Slett