GLIMT...........fra hav og fjell og litt til

23. oktober 2014

Storfint rundt Giske

Med storfint besøk fra både Sunndalsøra og Ulsteinvik måtte vi jo vise fram noe av det beste vi har å by på her omkring, og da kommer en tur rundt Giske rimelig høyt opp på lista. Passe langt, et variert natur og dyreliv, et fantastisk lys uansett vær og man kan gå i land hvor som helst. Gjerne på noen fine strender...

Meldingene var sånn høvelig bra, men vi hadde nå superflaks med sol hele turen! Oter, sel, havørn, skarv, ærfugl, stokkand........et yrende liv hele vegen rundt- akkurat som bestilt, det er jo klart. Og slikt innbyr til kosepadling og somling. Riktig så deilig på en søndag.

Til slutt ei rulleøkt. Romanyen og jeg er på godfot igjen og jeg klarte jaggu meg å reentre og rulle et par ganger! Det smakte godt og det var helt greitt med nysgjerrige tilskuere denne gangen. Ann fikk til også rulla etter lengre tids opphold med denslags. Fin avslutning på fin tur- Giske rundt blir aldri feil :)


4 kommentarer:

 1. Liker å se blogger som dokumenterer et pulserende fellesskap, enten det gjelder padling eller turer i fjellet. Her jeg kommer fra er det ikke noe miljø, og jeg må kjøre noen mil for å treffe "likesinnede".
  Flott tur dere har hatt, ser det ut som, og flotte bilder. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk. Ja jeg er heldig, både med de naturgitte forholdene her og gode padlekompiser. Det er nesten for godt til å være sant og jeg kluper meg i armen stadig vekk. Men dere har da noen flotte turer der nord- lell, sjøl om det er litt langt å kjør mellom.

   Slett
 2. Helt fantastisk tur, beste padleturen ever. Til helgen skal rulla til pers igjen, dog innendørs:-)
  Ann

  SvarSlett
 3. ....og dette var bare en liten smakebit av hva som ligger og venter, vennen ;)

  SvarSlett