GLIMT...........fra hav og fjell og litt til

6. november 2014

Ole Brumm tur til Aldalen

Skjønt, Ole Brumm og Ole Brumm. Med det regnværet som ikke var meldt, men kom likevel ville nok han hatt vett til å holde seg hjemme...Vi andre derimot insisterte på å dra. Hovedmålet med turen var for min del å teste ut nyeteltet, og det blir jo ingen skikkelig testtur dersom det er for fint vær, så....

Dessuten vet Therese om en veldig fin teltplass i Aldalen. Kort vei og fint terreng- bare ei lita elv å krysse. Som var blitt stor i løpet av de siste dagene. Vi innser fort at her kommer det til å gå over alle støvleskaft, lar det stå til og plumper uti. Men det gjør ikke stort å bli våt på beina når det bare er å fyre opp et bål og lage leir på andre siden av elva.


Det regner og blåser, men vi koser oss likevel. De tøffeste sover under presenning, men det er jo dumt å la teltet bare stå der til pynt....så jeg kryper innomhus og er fornøyd med det. Når vi våkner blåser og regner det fortsatt, men ingen sure miner fordiom! Alle uteliggerene har sovet godt påstår de. Vi koser oss faktisk til frokosten også, men når teltleiren kollapser av seg sjøl tar vi et hint og pakker oss sammen. Det høres ikke så dumt ut med kaffi hjemme hos Therese heller........Og teltet? Jo det stod det. Og ikke regnet det inn heller.

2 kommentarer:

  1. Dere er sykt gode på å komme over den dørstokkmila. Det der hadde jeg aldri gjort.

    SvarSlett
    Svar
    1. Synes vi er sykt gode jeg og............

      Slett