GLIMT...........fra hav og fjell og litt til

29. mars 2014

Fantastiske Erkna

Endelig blei det padletur på meg igjen, og hvilken fantastisk tur! Ut fra Synnes og straka vegen rett ut i havgapet med sikte på å padle rundt. Fine dønninger utover, litt mer ruskete på yttersiden, men det var bare gøy. Matpause og kos på land på anvsist plass fra fyrforpakteren. Villsauene lammer nå- skremmer vi dem stikker de av og forlater de nyfødte lamma sine. Slik vil vi sjølsagt ikke og gjør som vi blir bedt om.

Så går det mot kveld og vi må tilbake. Jeg har ikke lyst til at turen skal ta slutt- ikke de andre heller- så vi somler det vi kan på hjemvegen. Vi snur oss og ser- Erkna ligger der og bader i et lys av gull. Det er nesten så hjertet brister. Her ligger vi og dupper, alene på det store havet og får lov til å nyte denne magiske stunden- hvor heldige vi er!

Kamera sviktet når jeg  som mest hadde bruk for det, men bildene ligger godt lagret i hjertet. Eventuelt kan du ta en titt i Lene sin blogg- hun fikk noen fine blinkskudd!
5 kommentarer:

 1. Herlige bilder! Ja kikket etter dere:)) håper det blir mange muligheter fremover:)))

  SvarSlett
 2. Ser herlig ut! Men blir du ikke litt gal av den kajakken på så flatt hav?

  SvarSlett
  Svar
  1. Tenker du på farten, hehe? Nja- var litt mer sjø på yttersida enn det bildene viser (sjølsagt…), og når jeg ikke helt vet hva som venter av bølger og brott og sånt, er Romanyen grei den. Ikke akkurat noen langtur vi la ut på heller. Going with the flow eller no´sånt tenker jeg er en fin innstilling med en sånn båt. Og ikke er den noe særlig seinere enn en Avocet heller :)

   Slett
 3. Vakkert! Spesielt! Tett på! -håper jeg får prøvd meg på noe sånt en dag! Men der er nok en lang vei frem dit for meg med trening og ferdigheter! Du? -de tre vill sauen på bilde så ut som de hadde forlatt lammene sine trygt hjemme i villaen :-)

  SvarSlett
 4. Jepp- jaffal den ene. De to andre har ikke starta lamminga ennå ;)

  SvarSlett