GLIMT...........fra hav og fjell og litt til

21. mai 2018

under åpen himmel

Pinse, finevær og skolefri. Minsta kjeder seg. Ingen ting å gjøre på. Jeg foreslår overnatting under åpen himmel og forslaget blir vurdert nøye. Er det langt fra sjøen? Går det kuer der? Ikke det nei? Er det litt bratt sa du? Kommer vi til å dette utfor? Jeg beroliger minsta om at nei- det går ingen kuer der og nei, vi kommer ikke til å dette utfor. Ettersom alternativet er å fortsatt gå hjemme og kjede seg aksepterer hun utfordringen. Sjøl om mesteparten av godteriet blir igjen hjemme- det har vært kaker i lange baner pga både 17.mai og bursdagsfeiring, og mor synes det har vært nok søtsaker for en stund.

Vi labber avgårde litt utpå kvelden. Det er meldt vind og, men sol og fine temperaturer så det bør gå greitt likevel. Vi rigger oss til med utsikt til storhavet. Nydelig! Så er det natta. Hvis det hadde gått an å sove da. Litt uvant å ligge under åpen himmel. Altfor lyst selvsagt. Men til slutt sovner vi begge to.

Fantastik å våkne til solskinn og første klasses utsikt. Vi koker kaffi og storkoser oss i sola. Minsta drister seg til et iskladt bad  før vi kjører hjem igjen. Og ennå er dagen ung!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar