GLIMT...........fra hav og fjell og litt til

1. juni 2013

Padle til jobben

Med en logistikk på hjemmebane som ikke er i padlefavør de neste 14 dagene, er å padle til jobben den eneste mulighet jeg har for å snike meg til en tur før det blir "landligge". Det blir en ukristelig tidlig frokost før jeg lister meg ut og farer avsted.

Jeg legger ut fra Borgundkaia i finvær og svak vind- bare jeg og Sulabåten er på vannet i dag. I Nørvasundet er det kaos på den ene siden med biler som haste avgårde til jobb, og idylliske Sunnmøre Museum på den andre siden. Sjøen er fallende og fra Nørvasundet til Kalvøya merker jeg godt snodige strømninger som drar i båten.
Lenge siden jeg har padlet alene også-litt befriende faktisk å kjenne at jeg er blitt tryggre også som solopadler og ikke lenger lar meg affisere så lett av slikt når jeg er alene.

Padlet på riktig side (nordsiden) er Ellingsøyfjorden riktig så idyllisk, bare man passer på å ikke kikke sydover. Jeg tar på skylappene og luller meg bort i kajakkland og plutselig er jeg framme i Olsvika. Jeg har vel egentlig ikke så mye lyst til å gå på jobb, men etter et tappert forsøk på rulle (bomma-irriterende) innser jeg at hverdagen også har innhentet meg og det er bare å tusle seg på jobb.
Men fin tur- det var det!

2 kommentarer:

  1. Vannvittig bra jobbveg det der då ;) Tøff du sm padlar solo!

    SvarSlett
  2. Min tur til misunnelig!! Padle til jobben av og til, det er godt over middels :-)

    SvarSlett