GLIMT...........fra hav og fjell og litt til

20. mars 2018

På vannet igjen!

I høst fikk jeg skrudd opp kajakkstativ i garasjen, og der har kajakkene lagt godt. Faktisk i hele 5 mnd! Aldeles krise. Jeg kan skylde på været så mye jeg vil, men 5 mnd er for lenge. På tide at ski må vike for kajak. Ymse værmeldinger la ikke akkurat til rette for tur i retning åpent hav, men kanskje en sulletur innaskjærs for å teste formen kunne være innafor?

Men så er det nå en gang slik at vær og værmeldinger ikke nødvendigvis stemmer overens. Med sol og mindre vind enn meldt ble det en spontantur ut til Flåvær. Kondisen var ikke helt på stell og bitende kaldt var det, men for en fantastisk tur likevel. Romanyen var grei å sitte i til ein forandring (ære være fysioterapeuten min for det), og overraskende nok  kjentes det nesten som normalt å padle igjen. Ikke det var det helt store tempo, men jeg kom meg både fram og tilbake for egen maskin!

Albuen blei hverken værre eller bedre, musklene ellers skriker etter å bli brukt, og så håper jeg fysioterapeuten klarer å hjelpe meg til å få såpass skikk på ryggen at det igjen skal bli mulig å telte (et liv på alle fire og kink i rygg er dårlig kombo). Rulle i sjøen må jeg bare vente med, men kanskje blir det etterhvert........Uansett- første delmål er nådd- jeg kom meg opp i kajakken igjen!


4 kommentarer:

 1. Velkommen tilbake på havet! Håper ikke det blir like lenge til neste gang. Flott tur ser det ut for.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takker! Nei- nå er det bare å ta seg litt sammen og ikke sitte lenge på jobb i tide og utide.

   Slett
 2. Nydelige bilder og flott at du er i gong att! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk! Krysser fingrene for fine vårturer i lag!

   Slett