GLIMT...........fra hav og fjell og litt til

29. november 2015

Kunsten å rulle

Eller kunst av rulle. Alt etter som. GoPro er fin til sitt bruk, med godt lys og fulladet batteri, som forøvrig ikke er så veldig varig. Lyssterkt er det i alle fall ikke. Men av og til slumper det til å bli noen blinkskudd med uventet effekt. Eller Art by Accident om du vil. Dette burde jeg egentlig forske mer på. Rulle med GoPro under dårlige lysforhold altså. Vi får se.

Rulleteknisk var det så som så. Lange dager på jobb foran PC i høst har resultert at skrotten har stivna helt. Ikke er jeg blitt yngre heller. Så jeg fikk ikke til å rulle med åra i armkroken. Klarer ikke vri overkroppen tilstrekkelig. Men kastetrerulla satt som et skudd på begge sider- det var i grunn uventet. Uansett- her følger et knippe bilder som mer viser følelsen jeg har når jeg ruller, heller enn rullene i seg selv. Morsomt? 


6 kommentarer:

 1. Mener jeg plutselig fant en innstilling på GoProen for når det er dårlig lys. Har dog ikke prøvd, for det dårlige lyset kommer jo gjerne underveis på turen…

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja- og GoPro´en står gjerne litt ulagelig til......Dessuten klarer jeg ikke lese en skitt av hva som står med mikroskrift på skjermen uten brillene mine......

   Slett
 2. ... mææææn læææll... dette er de stiligste rullebildene jeg har sett. Ikke at jeg har sett alle osv. mææn læææll!!!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk takk. Kan tro jeg gjorde store øyne når jeg lastet bildene inn på Mac`en, og forventet mørke, grovkornede og uskarpe bilder :)

   Slett
 3. Tøffe rullebilder! Og koselig blogg, legger meg til som følger jeg :0)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så kjekt du liker bloggen og bildene :) Og velkommen skal du være!

   Slett