GLIMT...........fra hav og fjell og litt til

23. desember 2013

Julerull


Eg har vore på juleavslutning meg her og juleavslutning meg der, pynta, baka, kjørt ungar hit og dit, skreve kort, vore på posten, handla juletre, handla gåver…….Lista er lang  og batteriet er flatt. Berre ein ting å gjere- sette seg på lading i ein kajakk nokre timar!

Mildrid er med på notene sjølomatte det pissregnar/sluddar og mykje enno er ugjort på heimebane. Eg får låne meg både ein Tahe Greenlander og ein tuilik hos Mildrid. Spenninga stig eit partre hakk- lenge sidan eg har rulla med med både grønlandsåre og 
-båt no.

Første rulla er rusten, men eg får poeng for å berge den med å sculle meg opp! Og så fell det berre på plass. Såpass greitt går det at eg har lyst til å prøve meg på ei Shotgunrulle. Spørsmålet er berre om Mildrid skal prioritere å filme hendinga, eller være klar for eskimoredning? Det vert film. Og jammen får eg det til og! Ny kajakk og tuilliq er dermed ført opp på ønskelista. Vi plaskar på med nokre ruller til før vi gir oss. Eg noterer meg at kaldt vatn ikkje er like kaldt lengre, at tuilik er varmt og godt- såpass at eg kom heilt ut av tellinga på antal ruller. 

Vellukka tur mao, og batteria er igjen fullada (nesten då….)

Og Julerull-The Movie kan de sjå på Mildrid sin blogg

GOD JUL!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar